Lirik Lagu Rasah Bali Yang Lagi Trending 2024

Rabu, 20 Mar 2024, 14:29:32 WIB - 280 View
Lirik Lagu Rasah Bali Yang Lagi Trending 2024

Lirik Lagu Rasah Bali adalah salah satu lagu LAVORA terpopuler yang menampilkan Ena Vika. Lagu tersebut dirilis pada tahun 2022 dalam bentuk single berjudul "Rasah Bali". Sebagai informasi, lagu "Rasah Bali" berkisah tentang seorang pria yang kecewa karena pacarnya selingkuh. Kalau musiknya kebanyakan musik Jawa.

"Rasah Bali" tetap menjadi lagu LAVORA yang paling populer. Berdasarkan review detikHot di platform musik Spotify, "Rasah Bali" sudah di-streaming sebanyak 39 juta kali.

Lirik Lagu Rasah Bali - LAVORA feat Ena Vika

Opo ora ngerti roso ati iki
Mbiyen kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep mbaleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku beneran sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku
Dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kangmas aku gelo
Ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku
Dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Critoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas
Ngeloss kabeh ini
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi

Itu diatas adalah Lirik lagu Jawa dengan judul Rasah Bali yang dinyanyikan oleh Lavora ft.Ena Vika dan diciptakan oleh Dika Fajar dengan irama musik dangdut.